Sună gratis prin Skype:

 

Informaţii: 

Sună, Scrie

 


APARTAMENTE LA ROMA
APARTAMENTE, LOCUINŢE DE ÎNCHIRIAT PE TERMEN SCURT
Preţuri pentru toate buzunarele - o alegere convenientă în zonele cele mai centrale ale oraşului.
FONTANA DI TREVI | PIAZZA DI SPAGNA | VATICAN - SAN PIETRO
PIAZZA NAVONA - CAMPO DE FIORI | TRASTEVERE | SAN GIOVANNI
 
ZONA "FONTANA DI TREVI"
Apartments in Rome for short term rent: FONTANA DI TREVI

FONTANA DI TREVI
Excelent apartament: cameră de zi, cu o canapea dublă, două camere matrimoniale, bucatarie complet utilată, baie cu cadă şi duş. Maşină de spălat şi maşina de spălat vase.

Persoane: 4+2

Apartments in Rome for short term rent: FONTANA DI TREVI BIS

FONTANA DI TREVI BIS
Unul dintre cele mai spaţioase apartamente: la intrare, două dormitoare matrimoniale, două canapea duble, bucătărie mare utilată, baie cu cadă şi duş separată, maşină de spălat.

Persoane: 4+2+2

Apartments in Rome for short term rent: FONTANA DI TREVI BIS

FLAVIA
Acest minunat apartament de 110mq cu două dormitoare este situat la etajul al doilea al unei clădiri prestigioase din Via Nazionale.

Persoane: 4+2

Apartments in Rome for short term rent: FONTANA DI TREVI BIS

GIULIA
Elegant decorate, spaţios şi însorit, apartament de 120 mp, la etajul 3 al unui imobil extrem de prestigios din Via Nazionale. Mobilate cu stil şi gust, inclusiv piese de artă italiene originale  şi  antice.

Persoane: 4+3

înapoi
ZONA "PIAZZA DI SPAGNA"
Apartments in Rome for short term rent: Tritone A

PIAZZA DI SPAGNA A
Apartament soft, este un spaţiu deschis, cu o zonă de noapte, un colţ de bucătărie şi o canapea care poate fi transformată într-un pat francez şi o baie cu duş.

Persoane: 2+2

Apartments in Rome for short term rent: Tritone B

PIAZZA DI SPAGNA B
Apartament elegant: o intrare, un dormitor cu pat matrimonial, un living cu colţ de bucatarie, o canapea care poate fi transformat într-un pat francez, două grupurile sanitare: unul cu duş, altul cu cadă.

Persoane: 2+2

Apartments in Rome for short term rent: Tritone C

PIAZZA DI SPAGNA C
Un apartament elegant, este un spaţiu deschis cu o suprafaţă de noapte (cu un pat matrimonial), colţ de bucătărie complet utilat şi o canapea care poate fi transformată într-un pat francez, toaletă cu duş.

Persoane: 2+2

Apartments in Rome for short term rent

PIAZZA DI SPAGNA D
Apartament de lux: living, zonă de masă, pat matrimonial şi canapea. Dormitor la nivel superior, bucătărie echipată, 2 grupuri sanitare. Aer condiţionat.

Persoane: 2+2

Apartments in Rome for short term rent

PIAZZA DI SPAGNA E
Apartament de lux: living, zonă de masă, pat matrimonial şi canapea. Dormitor la nivel superior, tot aici altă canapea, bucătărie echipată, 2 grupuri sanitare. Aer condiţionat.

Persoane: 2+2+2

Apartments in Rome for short term rent

ARA PACIS DELUXE
Apartament de lux la doar câţiva paşi distanţă de la Ara Pacis: camera de zi mare cu canapea extensibilă şi bucătărie complet echipată, doua băi (una cu jacuzzi şi o cabină de duş), WiFi, TV prin satelit, aer conditionat.

Persoane: 2+2

înapoi
ZONA "VATICAN - SAN PIETRO"

SAN PIETRO
Apartament luminos: dormitor dublu, living cu două canapele a câte o persoană, masă şi scaune, baie cu duş, bucătărie complet utilată. În imediata apropiete a Muzeului din Vatican. 

Persoane: 2+2

VESPASIANO
Apartament modern: o intrare frumoasă, 3 camere cu pat matrimonial şi TV, bucătărie complet utilata, baie cu cabină de duş. Aer condiţionat.

Persoane: 6+1

RISORGIMENTO
Apartament spaţios şi luminos compus din 4 camere, toate cu un pat matrimonial şi un pat simplu. Bucătărie complet utilată, trei băi spaţioase, cu cabină de duş, o baie este en-suite. WiFi.

Persoane: 12

EROI BIS
Un apartament elegant: intrare, dormitor dublu, cameră de zi cu o canapea. Bucătărie complet utilata, baie cu duş, şi un balcon intern confortabil.

Persoane: 2+2

SANTA MAURA
Apartament elegant şi modern la Roma, cu un dormitor matrimonial, living cu o canapea, bucătărie, baie cu cabină de duş. Conexiune la internet.

Persoane: 2+1

înapoi
ZONA "PIAZZA NAVONA - CAMPO DE' FIORI"

CAMPO DE' FIORI
Apartament minunat: bucătărie complet utilată, living cu o canapea confortabilă, dormitor matrimonial, baie cu duş. Aer condiţionat.

Persoane: 2+2

GIUBBONARI
Apartament spaţios: sufragerie cu bucătăria inclusă complet utilată, living, patru dormitoare matrimoniale, două băi, două terase. La numai câţiva paşi de Campo de Fiori.

Persoane: 8

CATERINA
Apartament modern şi rafinat: living cu canapea pentru o persoană, bucătărie complet utilată, pat matrimonial. Baie cu duş, aer conditionat. 

Persoane: 2+1

PANTHEON
Apartament mobilat în stil modern şi elegant, recent restaurat. Dormitor matrimonial, canapea dublă în living, două paturi, două băi, internet WiFi.
Persoane: 4+2

PANTHEON BIS
Apartament frumos şi rafinat: living cu canapea dublă, şi bucătărie complet echipată, pat matrimonial. Două băi cu duş, aer condiţionat, internet WiFi.

Persoane: 4+2

înapoi
ZONA "SAN GIOVANNI"
Apartments in Rome for short term rent

SAN GIOVANNI
Apartament elegant: dormitor matrimonial, cameră cu trei paturi de o persoană, alta cu două. Doua băi cu duş, bucătărie complet utilată.

Persoane: 5

Apartments in Rome for short term rent

FILIBERTO
Apartament cu aspect placut: dormitor matrimonial, cameră de zi cu canapea pentru două persoane. Baie cu cadă și duş, bucătărie complet utilată.

Persoane: 2+2


- APARTAMENTE ROMA -
Via Ottaviano 73, - 00192 - Rome
Tel. +393387149912 Fax: +39 0639720105
Sunaţi-ne gratis prin Skype
ID-ul nostru este: homes.in.rome
Sună!

 

webmaster: GiacoMaster.com - design: peam.it