SERVICII SUPLIMENTARE...

PENTRU UN MAI MARE CONFORT


Pentru a vă face şederea mai confortabilă şi mai plăcută, vă oferim următoarele servicii:

  • Transfer la/de la aeroport

Shuttle service and more...

  • Ghid personal în limba română

  • Curăţenie extra în apartament în cazul unei şederi de peste o săptămână.

  • Babysitter pentru copii dumneavoastră.

  • Cina transportată la domiciliu.

  • Tur aerian panoramic deasupra Romei. Plecare din aeroportul Roma Urbe în Via Salaria 825, cu aeronave de mici dimensiuni 3 - 5 locuri, care pot zbura peste Roma, la 450 mt înălțime. La această altitudine este posibilă admirarea prin ferestrele avionului a monumente, străzilor și vilelor. Aceste zboruri durează 20 de minute și se efectuează cu avioane care permit o vedere excelentă. Un certificat de suvenir "Botez de zbor" va fi eliberat la cerere, la sfârșitul zborului, pentru cei ce au zburat pentru prima oară. Zboruri sunt disponibile în fiecare zi, inclusiv zilele de sărbătoare, pentru minim 2 persoane.

  • Mini croaziere pe râul Tibru. Navigând de-a lungul vechiului râu sacru al Romei, puteți retrăi istoria și splendoarea de acum 2000 de ani, și descoperi punctele de vedere interesante și aspecte inedite ale orașului de astăzi, cu monumentele sale celebre, cu podurile sale. Călătoria durează 1h și 40 minute, cu plecare de la Podul Umberto Primo, navigând până la podul Duca d'Aosta, și înapoi.

    Pentru aceste servicii, rezervările sunt esențiale. Trimite-ne un e-mail, vom fi încântați să vă ofere informații suplimentare și prețurile.

- APARTAMENTE LA ROMA -
Via Ottaviano 73, - 00192 - Roma
Tel. +39 3387149912 Fax: +39 06 39720105
E-mail: info@apartamente-roma.com

Contacteazăne gratis prin Skype
ID-ul nostru este : homes.in.rome
Call me!

webmaster: GiacoMaster.com - design: peam.it